Kuva Grand Leonikista
Kuva Grand Leonikista
Kuva Grand Leonikista
Kuva Grand Leonikista
Kuva Grand Leonikista

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Grand Leonikissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Kreeta: saari kotiin minotaura, mies, jolla on sonnipää. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät lupaavat, ettet jää kiinni labyrinttiin, kun vierailet Grand Leoniki, kuitenkin, koska keinona on pitkä mukavuus ja lyhyt myyttisiä hirviöitä. Tämä lomakeskus on loistava valinta perheille ja ystäville, jotka haluavat viettää laadukasta aikaa, missä voit keittää keittokomeroissa, juoda auringonlaskua parvekkeella tai jäähtyä uima-altaalla.

Vaikka me rakastamme kykyä valmistaa omat ateriimme, Kreikan ruokaa ei pidä hukata. Enemmän kuin kreikkalaista salaattia, herkku on herkullista. Todellinen välimerellinen kokemus, jossa oliivit ovat voimakkaasti, munakoisot syötyvät taivaalliseen päähän, ja karitsa on valittu liha. Ouzo seuraa ateriaa niille, jotka ovat rohkeita kokeilemaan tätä kreikkalaista katkottua. Lomakeskus on myös hyvällä paikalla, joka toimii tukikohtana tutustua saaren maagisiin rantoihin, maalauksellisiin kyliin ja historiallisiin kohteisiin. A osa-aikaisen voit pitää kotona määränpäähän täynnä ihmeitä, älä katso enää kuin Grand Leoniki.

Grand Leoniki -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas (sisä / ulkouima-allas), Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Terveyskeskus, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Pesula (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä), Surffaus
Lentokenttä
TBD - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikot) Torstai, perjantai, lauantai, maanantai, tiistai

Ostaa Grand Leonikin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Leoniki ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Grand Leonikin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Leonikissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Leoniki -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Grand Leonikin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Leoniki voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.