Kuva Grand Lake Resort
Kuva Grand Lake Resort
Kuva Grand Lake Resort
Kuva Grand Lake Resort
Kuva Grand Lake Resort

Osoite: 7770 W. Irlo Bronsonin muistomerkki, Kissimmee, FL, 34747, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dailymanagementresorts.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus Grand Lake Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Lake Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grand Lake Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikissa yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Kuntosali, Kalastus (Varusteluvälineet), Pelihuone, Vammaiset, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä),
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Ranta (3.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando International - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Grand Lake Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Grand Lake Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Grand Lake Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Lake Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Lake Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Lake Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Grand Lake Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Lake Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.