Kuva Grand Bliss Riviera Maya
Kuva Grand Bliss Riviera Maya
Kuva Grand Bliss Riviera Maya
Kuva Grand Bliss Riviera Maya
Kuva Grand Bliss Riviera Maya

Osoite: Ctra. Federal Cancun-Playa del Carmen km. 48, Playa del Carmen, Quintana Roo, 77710, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vidanta.com//en/grand-bliss

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Grand Bliss Riviera Maya? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Yksinäinen ja romanttinen boutique-tyylinen hotelli kulkee käsi kädessä modernin ja hyväpalkkaisen lomakeskuksen kanssa: tämä on Grand Bliss Riviera Maya Playa del Carmenissa, Meksikossa. Räätälöidyt yksityiskohdat ja hienostunut tyylikkyys yhdistyvät sinut tuntemaan olosi kotoisaksi Juutalaisten viidakossa.

Tämä rönsyilevä kohde on tarjolla paljon vuodenaikaan: monipuoliset uima-altaat, ranta-klubi yksinoikeudella lomailijoille, iloinen miehistö päivittäisestä viihteestä, lastenkerho ja runsaasti paikan päällä olevia ruokapaikkoja. Ravintolat palvelevat monia maailman ruokia, kuten Meksikon, Ranskan, Aasian, Italian ja Espanjan. Jadessa löydät myös välipaloja ja kahvia. Havannah Moon sijaitsee aivan rannalla, ja siellä on taulukoita, jotka on asetettu lounasaikaan. Voit nauttia merinäkymistä, kun syöt mukavasti.

Lomakeskus on kauniisti ylläpidetty, ja sen selkeä koko tarkoittaa, että voit löytää monia alueita, jotka voivat seurustella tai palata huoneesi rauhallisuuteen. Olipa yhden tai kahden makuuhuoneen, plush majoitustasi on olohuone / ruokailuhuone, keittiö, terassi yksityisellä uima-altaalla ja kylpyhuone porealtaalla! Ja kun otetaan huomioon, että Playa del Carmen on ympärivuotinen kohde, sinun ei tarvitse huolehtia kompromisseista säästä. varten osa-aikaisen et koskaan halua lähteä, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät eivät ole epäröimättä esitellessään Grand Bliss Riviera Maya.

Grand Bliss Riviera Mayan tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Autonvuokraus, Klubitalo, Päivähoito, Viihde - Elävä, Harjoitusvarustettu, Golf, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Lukittu, Leikkikenttä, Ravintola, Sukellus, Uima-allas - ulkona, tennis, pyörätuolilla, poreallas kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Vene Marina / Launching, Kalastus, Ratsastus, Järvi
Lentokenttä
Cancun / CUN 31 Miles / 50 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Grand Bliss Riviera Mayan aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Bliss Riviera Maya ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Grand Bliss Riviera Mayan kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Grand Bliss Riviera Mayassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Bliss Riviera Mayan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Grand Bliss Riviera Mayan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Grand Bliss Riviera Maya voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.