Kuva Golf Parkista
Kuva Golf Parkista
Kuva Golf Parkista
Kuva Golf Parkista
Kuva Golf Parkista

Osoite: Golf del Sur, San Miguel de Abona, Teneriffa, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: golf-park-resort.negocio.site

Kiinnostaako vuokra-asunnot ja vuokrata Golf Parkissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Golf Park sijaitsee laajassa Golf del Sur -kaupungistumisessa, lähellä itse golfkenttää. Playa de las Americasin vilske on noin 20 km etelään. Sisällä osa-aikaisen kehitysvieraat voivat harrastaa golfin lisäksi erilaisia ​​urheilulajeja, kuten tennistä ja uintia. Paikan päällä on ruokakauppa, ravintola, baari ja oleskelutila/viihdealue. Golfin peliajat voi varata ennen saapumista pettymysten välttämiseksi. Auto on suositeltavaa.

Golf Park-palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Casino (11.0 mailia), Golf (Läheiset), Lääkäripalvelut (Läheiset), Laitesukellus (4.0 mailia), Tennis (Läheiset), Tuuli Surfing (1.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Golf Parkin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Golf Park ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Golf Parkin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Golf Parkissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golf Park -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Golf Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Golf Parkin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimalla luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.