Kuva yrityksestä Golden Seas Beach Resort
Kuva yrityksestä Golden Seas Beach Resort
Kuva yrityksestä Golden Seas Beach Resort
Kuva yrityksestä Golden Seas Beach Resort
Kuva yrityksestä Golden Seas Beach Resort

Osoite: PO Box 1, Orcaressa
St. Mary, JAMAICA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Golden Seas Beach Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Golden Seas Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Golden Seas Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lasten allas, Harjoitusvarusteet, Kalastus, Pelihuone, Ruokakauppa, Kampaaja, Liikuntarajoitteinen yksikkö, Terveysklubi, Pesula, Live-viihde, Terveyspalvelut, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Snackbaari , Uima-allas, tennis, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Golf (8.0 mailia), Ratsastus (8.0 mailia), Ostoskeskus (10.0 mailia),
Lentokenttä
Montego Bay - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kokemuksesta Golden Seas Beach Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöihin, kuten Golden Seas Beach Resortiin, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Golden Seas Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Golden Seas Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Golden Seas Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Golden Seas Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Golden Seas Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Golden Seas Beach Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.