Kuva Glendorgal
Kuva Glendorgal
Kuva Glendorgal
Kuva Glendorgal
Kuva Glendorgal

Osoite: Lusty Glaze, Porth
Lähellä Newquay
Cornwall, TR7 3AB, ENGLANTI
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.cornwall-online.co.uk/glendorgal

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Glendorgalissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Glendorgal kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Glendorgal-tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Kuntoklubi, Pesula, Ravintola, Spa, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia), Järvi (3.0 mailia) (Lähistöllä), Sukellus (1.0 mailia), Squash (Läheiset), Tuuli Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Newquay - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Glendorgalissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Glendorgal, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Glendorgal ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Glendorgalin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Glendorgalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Glendorgal-kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Glendorgalilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Glendorgalin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.