Photo of Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club
Photo of Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club
Photo of Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club
Photo of Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club
Photo of Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club

Osoite: Complejo San Andres, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Teneriffa 38620, Kanariansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com/destinations/property/Royal-Tenerife-Country-Club

Oletko kiinnostunut Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Teneriffan maaklubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Uusin lomaomistustuote varmasti kannustaa perinteitä! Murtolukuomistus on uusi tapa omistaa loma -aikaa (osa-aikaisen). Jokainen omistus on osoitettu tietylle huoneistolle omistetussa lomakeskuksessa, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murtopisteitä, joita voit käyttää missä tahansa yrityksen salkussa. Jokaisen saman lomakohteen sijasta kokeile kaikkia löytääksesi suosikkisi. Tällainen joustavuus oli ennen tuntematonta, ellei sitä käytetä vaihto-yhtiöitä. Kun vuokrasopimus päättyy, kiinteistö myydään ja olet niiden joukossa, jotka saavat leikata. Omistaminen Diamond Resortsin kanssa tarkoittaa, että murto -osasi voidaan käyttää missä tahansa vaikuttavan salkun lomakohteessa.

Tutustu eri kohteisiin ja maihin, ylellisyyteen Diamond Resorts ympäri maailmaa ja muista, että seuraavana vuonna voit vain valita eri aikaosuuksien osittaisen lomakohteen eri maassa. Travel and Leisure Group suosittelee lämpimän loma -ajan muistojen ja erinomaisen vastineen rahalle saamista, ja harkitsee lämpimän omistajuuden harkitsemista Diamond Resortsin kanssa.

Soita Travel & Leisure Groupille saadaksesi lisätietoja tästä upeasta aikaosuuksien vaihtoehdosta, joka on nyt saatavilla jälleenmyyntimarkkinoilla, "murto -osalla lomakeskuksen alkuperäisestä hinnasta".

Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Tenerife Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Tenerife Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Lasten uima-allas (ulkona), Lämmitetty uima-allas (ulkona), Uima-allas ulkona, Poreallas (sisä)
Lomakeskus
Allas (ulkona), uima-allas (ulkona), piha, kuntosalipalvelut, tenniskenttä, kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona)
Lähellä olevat palvelut
Ranta, Keilailu Alley, Keilailu Vihreä, Klubitalo, Kuntosali, Puutarha, Golf, Golf - Driving Range, Golf - Pro Shop, Golf - Putting Green, Ratsastus, Marina, Minigolf, Yöelämä, Puistot, Pool Pöydät, Ravintolat, Sauna , Sukellus / Snorklaus, Ostoskeskus, Snackbaari, Solarium, Kylpylä, SurffausSwimming, Pöytätennis / Pöytätennis, Tennis, Vesiurheilu, Valaiden katselu, Purjelautailu
Lentokenttä
Reina Sofia - 11km
Tarkista sisään / ulos
17: 00 perjantaina

Nauti kotikokemuksestaan ​​Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Tenerife Country Clubilla

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Diamond Resorts Murtolukuomistus Royal Tenerife Country Club, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Tenerife Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin murtolukualueella Royal Tenerife Country Club, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Tenerife Country Club.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin murtoluvun käyttäminen Royal Tenerife Country Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.