Kuva Flexi-Club International
Kuva Flexi-Club International
Kuva Flexi-Club International
Kuva Flexi-Club International
Kuva Flexi-Club International
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.predatorridge.com

Napsauta tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Flexi-Club Internationalissa


Tailor made on pelin nimi Flexi-Club Internationalin kanssa. Perustama 1990, tämä ainutlaatuinen osa-aikaisen pisteitä loma-omistusjärjestelyt tarjoavat erilaisia ​​erilaisia ​​paketteja, joista valita, ilman mitään perinteisen loma-omistuksen rajoituksia. Se itse on voittoa tavoittelematon järjestely, jonka jäsenet omistavat. Riippumatta joustavuudestasi, löydät sinulle sopivan paketin: Access on perustava, viiden vuoden jäsenyys, joka antaa sinulle pääsyn kolmekymmentäviidelle lomakeskukselle Etelä-Afrikka ja Namibia. Tutki, Inspire ja Elite ovat kaikki vaihtelevia jäsenkokemuksia, jotka mahdollistavat pääsyn jopa neljään tuhanteen lomakeskukseen maailmanlaajuisesti. Jokainen taso tarjoaa myös erilaisia ​​etuja ja bonusvaihtoehtoja sekä mahdollisuuden siirtää pisteitä jopa kolmeen vuoteen.

Osto- osa-aikaisen pisteitä Flexi-Club Internationalin kanssa tarkoittaa, että olet valinnut käsin valitusta valikoimasta resorts, kaikki luokiteltu niiden koon, standardin ja jopa niiden suosio. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on täysi määräysvalta ja valinta siitä, missä ja milloin menet - ja kun yhdistät yhden tarjolla oleviin bonustarjouksiin, saatat jopa saada ylimääräisen viikonlopun jonnekin erikoista. Jos omistat aikaosuuden omistajan omistussuhteen, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee tämän yrityksen harkitsemista.

Ostaminen Flexi-Club Internationalin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Flexi-Club International ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Flexi-Club Internationalin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Flexi-Club Internationalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Flexi-Club International -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Flexi-Club Internationalin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Flexi-Club Internationalin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimassa luottamustilissä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.