Kuva Exotic Travel Club
Kuva Exotic Travel Club
Kuva Exotic Travel Club
Kuva Exotic Travel Club
Kuva Exotic Travel Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.exotictravelers.com

Kiinnostaako myynti- ja vuokrakohteita Exotic Travel Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Eksoottiset matkailijat on osa Karisma Hotels & Resorts, arvostettu johtaja vieraanvaraisuuden hallinnassa. He ovat omistautuneet tarjoamaan innovatiivisia palveluja kolmansien osapuolten hotellien omistajille. Tunnettu tuotteista, kuten Aguas del Amorin yksityiset ulkosuihkut, kokemukselliset ruokailumahdollisuudet uivat sviittejä ja kattavat lastenohjelmat, Karisma on määrittänyt uudelleen lomaelämyksen perheille, pariskunnille ja ystäville. Eksoottiset matkustajat ovat seuraava askel osa-aikaisen lisäämällä säästöjä, joustavuutta ja palkintoja jäsenille, jotka haluavat matkustaa enemmän, jotta he voivat lomailla useammin.

Exotic Travellers on suunniteltu asettamaan jäsenet vastuuseen. Et halua tuntea olevasi lukittuna lomalle. Valitse eksoottisten matkailijoiden yksittäisistä huviloista ja lomakohteista maailman suosituimpien kohteiden joukosta. Jäsenyys antaa sinulle erityiskohtelun maailmankuulun lisäksi Karisma Gourmet Inclusive -kokemus yhdessä sen ylellisen majoituksen kanssa. Pysy kolme päivää, viikko, milloin haluat päästä pois. Hyödynnä vain jäsenetuja, jotka sisältävät alennuksia lomavaihdosta, risteilyistä ja lentolipuista.

Exotic Travelersin jäsenet löytävät aikuiset vain lomakohteet kuten Forbesin "10 romanttisinta hotellia", Karisma El Dorado Spa Resorts. Generation Resorts ja Karisma Azul Beach Resorts osoittavat perheen hauskaa ja gourmet-elämyksiä kulkevat käsi kädessä samassa lomakohteessa. Etelä-Amerikan mielenkiintoisimpien kaupunkien, Cartagenan sydämessä, voit pukeutua illalliselle ja nauttia kattokokerillisia cocktaileja kosmopoliittisessa Allure Hotels by Karismassa. Tai riisuutu Au Naturel Clubilla! Kokeile niitä kaikkia Exotic Travellers -jäsenenä.

Ostamalla Exotic Travel Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Exotic Travel Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Exotic Travel Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Exotic Travel Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Exotic Travel Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylhäällä kanavilla sekä online-mainoksilla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Exotic Travel Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Exotic Travel Club -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.