Kuva Ell Dango II
Kuva Ell Dango II
Kuva Ell Dango II
Kuva Ell Dango II
Kuva Ell Dango II

Osoite: El Dango 2, Cala Llonga, Ibiza, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.kwresorts.co.uk/ibiza/

Kiinnostaako vuokra-asunto ja vuokraus Ell Dango II? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ell Dango II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ell Dango II Palvelut

Yksikkötyöt
Huoneistossa on pieni keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni, täysikokoinen liesi ja riittävästi ruokailuvälineitä itsepalveluperiaatteella. Tarjolla on myös silitysrauta ja hiustenkuivaaja. Liinavaatteet, pyyhkeet ja teetä pyyhkeet tarjotaan miehittää henkilöitä
Lomakeskus
Hotellissa on uima-allas ja lastenallas, aurinkoterassit, joissa on aurinkotuoleja ja suuret kiinteät aurinkovarjot ja "al fresco" -brick grilli. Huomaa, että tämä lomakeskus on huomattava määrä portaita, eikä se sovi liikuteltaville henkilöille
Lähellä olevat palvelut
Pääsy portaat johtavat veden taksi laituri, ranta ja kylä kauppoja ja ravintoloita. Lautat purjehtivat säännöllisesti Ibizan kaupunkiin, Santa Eulalialle ja Es Canarille.
Lentokenttä
Ibiza
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Ell Dango II: n kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Ell Dango II, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Ell Dango II ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Ell Dango II: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Ell Dango II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ell Dango II -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Ell Dango II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Ell Dango II: ta voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.