Valokuva: Eden Bay Resort
Valokuva: Eden Bay Resort
Valokuva: Eden Bay Resort
Valokuva: Eden Bay Resort
Valokuva: Eden Bay Resort

Osoite: InterContinental Malta, St George's Bay, St Julian's, STJ 3310, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.edenbayresort.com

Kiinnostaako Eden Bay Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Vatkaa rakkaitasi pois St. Julianin saarelle Malta Ja löytää mukavuutta, tyyliä ja arvostusta osa-aikaisen Eden Bay Suites and Resortissa. Hotelli sijaitsee hiekkarannalla St. Georgen lahdella ja tarjoaa upeat Välimeren näkymät. Tämä lomakeskus sijaitsee lähellä kaikkia paikallisia palveluita, mutta sillä on myös runsaasti omaisuutta. Vietä aikaa rannalla merenrannalla tai oppii sukeltamaan, hanki lounasta läheisessä ravintolassa tai käytä hyväkseen all-inclusive-vaihtoehtoja ja sitten pääset salonkiin siistiksi tai kosketukseksi kimalluksesta ennen kuin astut ulos St. Juliansin sähköiseen yöelämään.

Tämä lomakeskus on osa InterContinental Hotel -hotellia, joka laajentaa valikoimaa mukavuuksia entisestään ja lähellä sinua löydät monia ominaisuuksia, jotka sopivat edes vaativimpiin maailman matkustajiin. Lähde Vallettaan tutustumaan sen runsaaseen historiaan, kulttuuriin ja arkkitehtuuriin. Nautit lomakeskuksen kattouima-altaan tuulista ja lämpimistä vesistä; Tehdä niin vähän tai yhtä paljon kuin haluat - valinta on sinun. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme harkitsemaan osa-aikaisen Eden Bay Suites and Resortissa seuraavaan loma-asuntoosi.

Eden Bay Resortin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Eden Bay Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Eden Bay Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen tarpeisiisi sopivan lomakohteen.

Myynti ja jälleenmyynti Eden Bay Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Eden Bay Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Eden Bay Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Eden Bay Resortin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.