Kuva DVC @ Miraflores Beach & Country Club
Kuva DVC @ Miraflores Beach & Country Club
Kuva DVC @ Miraflores Beach & Country Club
Kuva DVC @ Miraflores Beach & Country Club
Kuva DVC @ Miraflores Beach & Country Club

Osoite: URB. MIRAFLORES, CTRA DE CADIZ KM 199, 29650 MIJAS-COSTA, MALAGA, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako DVC @ Miraflores Beach & Country Clubissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa DVC @ Miraflores Beach & Country Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

DVC @ Miraflores Beach & Country Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, lastenhoito, lasten allas, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Casino (12.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (Läheiset), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (1.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (1.0 mailia), Leikkipaikka (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Snackbaari (lähistöllä), Puhelin (lähistöllä) Surffaus (3.0 mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotiin kotikokemuksesta DVC @ Miraflores Beach & Country Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten DVC @ Miraflores Beach & Country Club, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa DVC @ Miraflores Beach & Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen DVC @ Miraflores Beach & Country Club: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti DVC @ Miraflores Beach & Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus DVC @ Miraflores Beach & Country Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia DVC @ Miraflores Beach & Country Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä DVC @ Miraflores Beach & Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin summiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.