Kuva DVC @ La Cartuja
Kuva DVC @ La Cartuja
Kuva DVC @ La Cartuja
Kuva DVC @ La Cartuja
Kuva DVC @ La Cartuja

Osoite: Urb. Sitio de Calahonda, C / Viera
29650 Mijas-Costa
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako kohteen myynti ja vuokraus DVC @ La Cartuja? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa DVC @ La Cartuja kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

DVC @ La Cartuun tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraus, Pesula, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Casino (16.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) Palvelut (Läheiset), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (1.0 mailia), Snack Bar (Läheiset), Tennis (Läheiset)
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai, sunnuntai

Nauti DVC @ La Cartuja -kokemuksesta kotiin

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten DVC @ La Cartuja, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa DVC @ La Cartuja ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen DVC @ La Cartuilla, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin DVC @ La Cartujassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus DVC @ La Cartuja -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta DVC @ La Cartujalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä DVC @ La Cartuja voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.