Kuva Dream Vacation Club Club Bellasolista
Kuva Dream Vacation Club Club Bellasolista
Kuva Dream Vacation Club Club Bellasolista
Kuva Dream Vacation Club Club Bellasolista
Kuva Dream Vacation Club Club Bellasolista

Osoite: Urb. Riviera del Sol, C / Libra S / N
29650 Mijas-Costa
MALAGA, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Dream Vacation Clubissa Club Bellasolissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Dream Vacation Club Club Bellasolissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Dream Vacation Club at Club Bellasol -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraus, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Ravintola (1.0 mailia), Snack-baari (1.0 mailia), Puhelin (lähistöllä), Vesiurheilu (lähietäisyydet), Surffaus (1.0 mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotona Dream Vacation Clubissa Club Bellasolissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Dream Vacation Clubissa Club Bellasolissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Dream Vacation Club Club Bellasolissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Dream Vacation Club Club Bellasol miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dream Vacation Clubissa Club Bellasolissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dream Vacation Clubin myymisestä Club Bellasol -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä aikaosuuksia Dream Vacation Clubilla Club Bellasolissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Dream Vacation Clubia Club Bellasolissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.