Kuva yrityksestä Duta Village Beach Resort
Kuva yrityksestä Duta Village Beach Resort
Kuva yrityksestä Duta Village Beach Resort
Kuva yrityksestä Duta Village Beach Resort
Kuva yrityksestä Duta Village Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tancoresorts.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Duta Village Beach Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Duta Village Beach -lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Duta Village Beach Resort -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus (laitteet saatavilla), Ranta, Veneily (käytettävissä varustelu), Lastenallas, Liikuntavälineet, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Vesihiihto (varusteita saatavilla), Purjelautailu (varusteita saatavilla),
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset palvelut (lähistöllä), Sukellus (lähistöllä), Ostosalue (6.0 mailia),
Lentokenttä
Kuantan - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Duta Village Beach Resort -hotellissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Duta Village Beach Resort, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Duta Village Beach Resort ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Duta Village Beach Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Duta Village Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Duta Village Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Duta Village Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Duta Village Beach Resort -sovelluksen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.