Kuva yrityksestä Duta Palms Resort & Anglers Club
Kuva yrityksestä Duta Palms Resort & Anglers Club
Kuva yrityksestä Duta Palms Resort & Anglers Club
Kuva yrityksestä Duta Palms Resort & Anglers Club
Kuva yrityksestä Duta Palms Resort & Anglers Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tancoresorts.com

Kiinnostaako Duta Palms Resort & Anglers Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Duta Palms Resort & Anglers Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Duta Palms Resort & Anglers Clubin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Lasten allas, Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Pelihuone (laitteet saatavilla), Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Spa, Squash, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (2.0 mailia), veneily (30.0 mailia), kasino (20.0 mailia), kalastus (12.0 mailia), golf (5.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), kampaamo (lähellä), järvi (lähellä), pesula (lähellä) ), Terveydenhoitopalvelut (lähellä), Ostosalue (Lähellä),
Lentokenttä
Kuala Lumpur International - (59 mailia - 94 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Duta Palms Resort & Anglers Clubissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Duta Palms Resort & Anglers Clubista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Duta Palms Resort & Anglers Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Duta Palms Resort & Anglers Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Duta Palms Resort & Anglers Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Duta Palms Resort & Anglers Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Duta Palms Resort & Anglers Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Duta Palms Resort & Anglers Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.