Kuva Dunas Clubista
Kuva Dunas Clubista
Kuva Dunas Clubista
Kuva Dunas Clubista
Kuva Dunas Clubista

Osoite: Calle el Pulpo Numero 2, alue Lago Bristol, Corralejo, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dunasclud@canariasonline.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Dunas Clubissa


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Dunas Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Dunas Club Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Ravintola, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Kalastus (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähellä), Tennis (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Fuerteventura - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Dunas Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Dunas Club, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Dunas Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Dunas Clubiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dunas Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dunas Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Dunas Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Dunas Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.