Valokuva Dream Vacation Club
Valokuva Dream Vacation Club
Valokuva Dream Vacation Club
Valokuva Dream Vacation Club
Valokuva Dream Vacation Club

Osoite: 310 Main Road, Bryanston, Gauteng, 2021, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dreamvacs.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Dream Vacation Clubilla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Pistepohjainen osa-aikaisen omistajuus on erinomainen vaihtoehto perinteiselle valinnalle niille, jotka arvostavat seikkailua, joustavuutta ja vapautta ennen kaikkea loma-aikoina. Tällä eteläafrikkalaisella yrityksellä on erilaisia ​​vaihtoehtoja ympäri maata, joten voit päättää, haluatko kylpylöitä, kalastuslomaa, oppia surffata rannalla tai käydä safarilla. Dream Vacation Clubilla on ainoa yksityisomistuksessa oleva lomakeskus Krugerin kansallispuistossa, joten tiedät, että olet yksinoikeudella.

Matkailu ja vapaa-aika Travel Brokers erityisesti rakastavat "Bonus Breaks" vaihtoehto, jossa voit valita useita erikoistarjouksia. Tämä tuo yhden viikon hinnan puoleen, mikä tarkoittaa, että sinulla on enemmän pisteitä viettää toinen loma myöhemmin vuoden aikana. Dream Vacation Club on ollut jo vuodesta 1999, joten he ovat alan ammattilaisia. He tietävät, että teille vain paras tekee. He ovat ottaneet aikaa ja pitäneet kaikkia elementtejä, jotka menevät tekemään tauon fantastiseksi, ja voit olla varma, että riippumatta siitä, mistä valinnoista sinä menet, sinulla on varmasti aikaa elämäsi.

Ostaminen Dream Vacation Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Dream Vacation Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Dream Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Dream Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dream Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Dream Vacation Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Dream Vacation Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.