Kuva yrityksestä Don Pancho Beach Resort
Kuva yrityksestä Don Pancho Beach Resort
Kuva yrityksestä Don Pancho Beach Resort
Kuva yrityksestä Don Pancho Beach Resort
Kuva yrityksestä Don Pancho Beach Resort

Osoite: 62 Miller St., Kellyn ranta
Bargara, QLD, 4670, ITÄVALTA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.classicholidayclub.com.au

Oletko kiinnostunut Don Pancho Beach Resortin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Don Panchon rantakohde kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Don Pancho Beach Resort -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Kokolattiamatto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, Osittainen / minikeittiö / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Spa (jotkut yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone \ t / Kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Kalastus, Pelihuone, Pesula, Uima-allas, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (9.0 miles), Veneily (6.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
Bundaberg - (9 kilometriä - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Nauti kotikokemuksesta Don Pancho Beach Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita Don Pancho Beach Resortin kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Don Pancho Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Don Pancho Beach Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Don Pancho Beach Resortin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Don Pancho Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyritään myymään aikaosakkeita Don Pancho Beach Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Don Pancho Beach Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.