Kuva Divi Village Golf and Beach Resortista
Kuva Divi Village Golf and Beach Resortista
Kuva Divi Village Golf and Beach Resortista
Kuva Divi Village Golf and Beach Resortista
Kuva Divi Village Golf and Beach Resortista

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diviresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Divi Village Golf and Beach Resortissa


Divi Village Golf ja Beach Resort Oranjestad, Aruba on Karibian unelma lihassa. lomaosakkeen omistajia kohdellaan loputtomiin näkymiin valkoiselle hiekkarannalle, jossa on kauniita huoneita ja huviloita, jotka ympäröivät helmeilevää infinity-uima-allasta. Jokaisella on patio kehystää kauniita valtameri- tai puutarhanäkymiä sekä monenlaisia ​​mukavuuksia, jotka takaavat mahdollisimman mukavan kaikille puolueillesi. Siihen kuuluu täysin varustettu keittiö, olohuone ulosvedettävällä sohvalla, taulu-tv DVD-soittimella, Wi-Fi-yhteys, ilmastointi ja täydellinen kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Päivitetyt huoneet tarjoavat erillisen ruokailualueen, kattouima-altaan ja näkymät omalle 9-reiän golfkentälle, jossa on pro shop- ja golfkoulutusmahdollisuus.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat varmoja, että rakastat joka toinen päivä loman tässä all-inclusive resort. Kaikki ateriat ja juomat ovat ilmaisia ​​Seabreeze-ravintolassa ja Sports Barissa, Mulliganin golfkeskuksessa, baarissa ja ravintolassa sekä Divi- ja Tamarijn Aruba All-Inclusive Resorts -ravintoloissa. Hotellissa on myös neljä uima-allasta ja lasten allas, kuntosali, päiväkoti, kasino ja ostoskeskus, jossa on ilmainen kuljetuspalvelu, kalliokiipeilyä, vesiurheilukeskus, tenniskenttä, grillausmahdollisuus ja mini-mart Divi Village Golf and Beach Resortissa.

Divi Village Golf ja Ranta Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Golf, Kuntoklubi, Järvi, Pesula (varuste), Viihde, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Kampaaja (5.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia), Sukellus (2.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia), vesihiihto (5.0 mailia), tuuli Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Queen Beatrix International - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostaminen Divi Village Golf ja Beach Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Divi Village Golf ja Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Divi Village Golf and Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Divi Village Golf ja Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Divi Village Golf and Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Divi Village Golf and Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Divi Village Golfin ja Beach Resortin avulla voidaan turvallisesti tietää, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.