Kuva Disney's Vacation Club
Kuva Disney's Vacation Club
Kuva Disney's Vacation Club
Kuva Disney's Vacation Club
Kuva Disney's Vacation Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.disneyvacationclub.disney.go.com

Kiinnostaako Disney's Vacation Clubissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Disney Vacation Club on loma-omistusohjelma, joka ei ole vain joustava ja edullinen, se on kätevä ja kustannustehokas tapa voit ja perheesi nähdä maailma - nyt ja tulevina vuosina!

Oletko sinä ja perheesi haluavasti elää ainutlaatuisen Disney-taikaa joka vuosi? Disney Vacation Club on lomaomistusohjelma, joka on joustava, edullinen ja kätevä. Lisäksi se on kustannustehokas tapa sinulle ja rakkailleen nähdä maailma - nyt ja tulevina vuosina!

Lomapistejärjestelmä

Disney Vacation Club perustuu Points-järjestelmään. Joka vuosi saat loma-pisteitä, jotka perustuvat kiinteistösi koron suuruuteen. Voit käyttää näitä pisteitä kohti lomaasi Disney Vacation Club Resortsissa.

Lomapisteet

Niin miten se toimii? Oletus on hyvin yksinkertainen. Kiinteistösi kiinnostuksesi jossakin Disneyn lomakohteista saa sinulle tietyn määrän pisteitä. Mitä suurempi kiinnostuksesi on, sitä enemmän pisteitä saat. Suuremmat pisteet antavat sinulle mahdollisuuden valita enemmän lomaa tai suurempaa majoitusta. Joka vuosi saat uuden pistemäärän. Ja tietenkin, se on täysin riippuvainen siitä, miten käytät pisteitäsi!

majoitus

Voit nauttia majoituksesta Disney Vacation Clubin lomakohteissa yhdessä muiden Disney-kohteiden kanssa. Riippuen siitä, kuinka monta pisteitä olet ja kuinka käytät niitä, voit valita yhden suuren loman tai useita pienempiä lomia. Asuntojen koko vaihtelee studiosta, joka nukkuu 4-huviloissa jopa 12-ryhmille. Tarpeettomasti sanottuna majoituksesi koosta vaatii enemmän tai vähemmän pisteitä sen mukaan, mitä tarvitset.

Pankki- ja lainapisteitä

Yksi tämän erityisen omistajuuden suurimmista kohokohdista on pankki- ja lainanoton joustavuudessa. Jos haluat viedä perheen pois todella elämääsi varten, esimerkiksi Disney Cruise Line -kanavalla, voit tilata tämän vuoden pisteitä ensi vuoteen, jolloin voit kaksinkertaistaa tavallisen vuotuisen summan työskennellä. Ja jos et vain voi odottaa, vain lainata pisteitä ensi vuodelta!

Lisää, kun perheesi kasvaa

Onko perheesi kasvussa? Tämä voi tarkoittaa, että lomasi tarpeet muuttuvat. Disney Vacation Clubilla on aina vapaus ostaa lisää kiinteistöominaisuuksia ja siten enemmän pisteitä.

Miksi viivyttää? Ota yhteyttä Travel and Leisure Groupin timeshare-välittäjiin tänään saadaksesi lisätietoa tästä joustavasta pistejärjestelmästä ja omistaa taikaa!

Disney's Vacation Clubin ostaminen osittain

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Disney's Vacation Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Disney's Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Disney's Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Disneyn Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Disney's Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Disney's Vacation Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.