Kuva yrityksestä Diamond Resorts Villas de Santa Fe
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Villas de Santa Fe
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Villas de Santa Fe
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Villas de Santa Fe
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Villas de Santa Fe

Osoite: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.viresorts.com

Kiinnostaako Diamond Resorts Villas de Santa Fessa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kun yrität päättää mistä ostaa a osa-aikaisen, on tärkeää ottaa huomioon kaikki asiat, joita haluat tehdä lomallasi. New Mexico on Lumouksen maa puolueesi nuorimmille jäsenille sekä kokeneimmille. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat kaikkea, mitä Diamond Resorts Villas de Santa Fe tarjoaa, koska se on täydellinen tukikohta tälle ja jokaiselle tulevalle lomalle Yhdysvalloissa.

Lomakeskus on lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Atalya-vuorta, jolla on polkuja, jotka vain vaativat kävelyä ja tutkimista. Maisemat ovat poissa tästä maailmasta, ja ihastuttavien vuorijonojen ansiosta, joissa voi patikoida kesällä ja hiihtää talvella, on paljon tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Tilavissa huviloissa voit hajauttaa ja nauttia omasta tilastasi, vaikka koko perhe olisi mukana, ja täysin varustettu minikeittiö mahdollistaa kevyiden aterioiden ja kaakaoiden valmistamisen haluamallasi tavalla. Muutaman minuutin sisällä on myös monia ravintoloita, joten voit aina valita, missä ja mitä syödä.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe painottaa rentoutumista, ja lomakeskus on tila, jossa voit ottaa aikaa loppuelämäsi hälinästä ja nauttia ansaituista tauoista.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resorts Villas de Santa Fe ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resorts Villas de Santa Feen, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resorts Villas de Santa Fessä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Villas de Santa Fe -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Diamond Resorts Villas de Santa Fen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts Villas de Santa Fen käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.