Photo of Villas de Santa Fe
Photo of Villas de Santa Fe
Photo of Villas de Santa Fe
Photo of Villas de Santa Fe
Photo of Villas de Santa Fe

Osoite: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.viresorts.com

Interested in properties for sale and rent at Villas de Santa Fe? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


Kun yrität päättää mistä ostaa a osa-aikaisen, on tärkeää ottaa huomioon kaikki asiat, joita haluat tehdä lomallasi. New Mexico on Lumouksen maa puolueesi nuorimmille jäsenille sekä kokeneimmille. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat kaikkea, mitä Diamond Resorts Villas de Santa Fe tarjoaa, koska se on täydellinen tukikohta tälle ja jokaiselle tulevalle lomalle Yhdysvalloissa.

Lomakeskus on lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Atalya-vuorta, jolla on polkuja, jotka vain vaativat kävelyä ja tutkimista. Maisemat ovat poissa tästä maailmasta, ja ihastuttavien vuorijonojen ansiosta, joissa voi patikoida kesällä ja hiihtää talvella, on paljon tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Tilavissa huviloissa voit hajauttaa ja nauttia omasta tilastasi, vaikka koko perhe olisi mukana, ja täysin varustettu minikeittiö mahdollistaa kevyiden aterioiden ja kaakaoiden valmistamisen haluamallasi tavalla. Muutaman minuutin sisällä on myös monia ravintoloita, joten voit aina valita, missä ja mitä syödä.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe painottaa rentoutumista, ja lomakeskus on tila, jossa voit ottaa aikaa loppuelämäsi hälinästä ja nauttia ansaituista tauoista.

Buying Villas de Santa Fe timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Villas de Santa Fe before you buy

Of course, we want you to be absolutely delighted with your new holiday home. So before you make a long term investment with Villas de Santa Fe why not try renting first? This tends to be the most popular option as it gives you the chance to visit the resort and see exactly what you are investing into. After renting you can choose to buy the timeshare or simply rent another one until you find the perfect resort to fit your needs.

Selling and resale at Villas de Santa Fe

Travel & Leisure Group also specialise in selling timeshare and timeshare resales. We have years of experience selling Villas de Santa Fe property. So if you have Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview and satellite television on top channels plus online advertising in efforts to sell timeshare with Villas de Santa Fe.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia using Villas de Santa Fe can be safe in the knowledge that they are in safe hands with monies deposited in a trust account administered by FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.