Kuva yrityksestä Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä Diamond Resorts The Ridge on Sedona Golf Resort

Osoite: 55 Sun Ridge Circle, Sedona, AZ, 86351, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Oletko kiinnostunut kohteista, jotka myydään ja vuokrataan Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortin tiloissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täydellinen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin / Kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Handicapped yksikkö, Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (10.0 miles), Kasino (10.0 mailia), Hiihto (50.0 mailia), Laskettelu (50.0 mailia), Harjoituslaitteet (lähistöllä), Kalastus (5.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä) ), Kampaamo (lähistöllä), terveysklubi (lähistöllä), ratsastus (12.0 miles), järvi (20.0 miles), terveyspalvelut (7.0 miles), Racquetball (lähistöllä), ravintola (lähistöllä), sauna (lähistöllä), ostosalue (Lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä), Spa (lähistöllä), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (113 mailia - 181 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotiin kodin kokemuksesta Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resorts Ridge Sedona Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts The Ridgen myymisestä Sedona Golf Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Diamond Resorts Ridgen kanssa Sedona Golf Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin käyttäminen Ridge on Sedona Golf Resort voi olla tietoinen siitä, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.