Kuva Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort
Kuva Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort
Kuva Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort
Kuva Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort
Kuva Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort

Osoite: 3601 Ironbound Road, Williamsburg, VA, 23188, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Diamond Resorts Historic Powhatan Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Kaikki voidaan tehdä uudeksi, mutta ei ole korvaavaa suurta historiallista menneisyyttä. Tämä pätee Diamond Resorts Historic Powhatan Resortiin Williamsburgissa, Virginiassa. Majoitus imee osa-aikaisen vieraat, joilla on siirtomaa henki ja sydän perinne.

Huoneet sijaitsevat kunnostetussa kartanossa, joka on loistava ja arvostettu monista vuosista huolimatta. Alun perin rakennettu 1735, se tarjoaa nyt runsaita retriittejä, joissa on oma parveke ja parvi. Jokaisessa suuressa ilmastoidussa asunnossa on täysi kylpyamme, jossa on suihkukaappi ja puutarha-amme. Palvelut ovat moderneja ja tarjoavat laadukasta mukavuutta. Näihin kuuluu osittainen keittiö, kaapelitelevisio ja DVD-soitin ja pesulapalvelut.

Sisä- ja ulkouima-altaat sijaitsevat myös Diamond Resortsissa, historiallisessa Powhatan Resortissa sekä tennistä, ulkouima-altaasta ja leikkipaikasta. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat myös mukavia ravintoloita. Käy Powhatan-baarissa ja grilliin kauniita aterioita varten tai tule rikkaaseen kahviin historiallisessa ympäristössä.

Vapaa-aikana, älä unohda tutkia tämän historiallisen kaupungin monia ihmeitä. Ihastele historiallisiin museoihin, monumentteihin ja taistelukenttiileihin sekä kunnostettuun 1800-luvun englantilaiseen arkkitehtuuriin, joka on täynnä tämän 18-hehtaarin varhaista amerikkalaista kaupunkia.

Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / / Kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
(Varusteet), Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas, Pesulapalvelu, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
(50.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Päivittäistavarakaupat Lääketieteelliset tilat (5.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
Newport News / Williamsburg - (32 mailia - 51 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resorts Historic Powhatan Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resorts Historiallinen Powhatan Resort

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts The Historic Powhatan Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissään myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resorts Historiallisen Powhatan Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin käyttäminen Historiallinen Powhatan Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.