Kuva Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Kuva Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Kuva Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Kuva Sunterra Scottsdale Villa Mirage
Kuva Sunterra Scottsdale Villa Mirage

Osoite: 7887 E. Princess Boulevard, Scottsdale, 852555803,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako Scottsdale Villa Miragen myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kun tarkastellaan, missä Yhdysvalloissa ostaa a osa-aikaisen, monet lomailijat unohtaa Arizona. Tämä tila tarjoaa kuitenkin kaiken maan parhaimman. Rajat Kaliforniassa, Utahissa, Coloradossa ja New Mexikoksessa, sivumatka on helppoa. Tämän alueen luonnon kauneus on vertaansa vailla, ja niille, jotka nauttivat vaellusta, pyöräilyä tai jopa hiihtoa, Arizona tarjoaa ihastuttavan tukikohdan, josta tutustua.

Diamond Resorts Scottsdale Villa Mirage sijaitsee erinomaisella paikalla vain lyhyen ajomatkan päässä monista näistä upeista nähtävyyksistä. On myös mahdollisuus vierailla Grand Canyonissa, joka on elämäkertainen kokemus, jota ei pidä hukata. Lomakeskus itsessään on moderni ja tarjoaa erinomaiset mukavuudet. Kidealtaassa on helppo rentoutua ja paeta päivän lämpöä, ennen kuin pääset tutustumaan yhteen monista lähellä olevista ravintoloista. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat, että rakastetuilla on paljon tekemistä paikan päällä, tennisstä aktiviteettikeskukseen, grilliin viimeisten päivän säteiden aikana.

Jotta viihtyisä ja ystävällinen paikka pysyä, Diamond Resorts Scottsdale Villa Miragea on vaikea voittaa. Erityisen ihana lapsille matkustaville, jotka haluavat viettää hyvää aikaa yhdessä hemmottelemalla hauskoja aktiviteetteja ja tekemällä kaiken irti matkasta.

Ostaminen Sunterra Scottsdale Villa Mirage aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunterra Scottsdale Villa Mirage ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Sunterra Scottsdale Villa Mirage, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Sunterra Scottsdale Villa Miragessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sunterra Scottsdale Villa Mirage -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio top kanavat plus online mainonta pyrkimyksiä myydä aikaosuuden kanssa Sunterra Scottsdale Villa Mirage.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Sunterra Scottsdale Villa Miragea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.