Photo of Scottsdale Links Resort
Photo of Scottsdale Links Resort
Photo of Scottsdale Links Resort
Photo of Scottsdale Links Resort
Photo of Scottsdale Links Resort

Osoite: 16858 pohjoisen kehän asema, Club Sunterra lomat II, Scottsdale, 852601008,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Interested in properties for sale and rent at Scottsdale Links Resort? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


Arizona on usein epäoikeudenmukaisesti unohdettu naapurinsa Kalifornian hyväksi, mutta tällä valtiolla on niin paljon tarjottavaa, että et voinut mennä vikaan osa-aikaisen tässä. Diamond Resorts Scottsdale Links Resort sijaitsee erinomaisella paikalla, jossa on paljon aikaa viettää aikaa lähistöllä. Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät rakastavat aluetta, Grand Canyonin, Coloradon ja Flagstaffin kanssa muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Diamond Resorts Scottsdale Links Resortissa on suuri uima-allas, joka pitää sinut viileänä päivän lämmön aikana, tai virkistävä tapa jäähtyä päivän jälkeen, kun olet viettänyt tutustumisen. Huoneistot ovat tilavia ja hyvin sisustettuja, ja niissä on kaikki mitä tarvitset varmistaaksesi, että lomasi on mahdollisimman mukava.

Toinen suuri lomakohde on henkilökunta, joka on ystävällinen, avulias ja vain toivoo, että vierailusi on mahdollisimman hauskaa ja huoletonta. Tämä on täydellinen paikka perheelle, joka ei jätä mitään halua. Jokainen voi istua huoneistoon, jossa on tilaa varata, ja on mahdollista joko mennä syömään tai käyttää fantastista keittiötä valmistelemaan kaikki suosikkisi. Helppo, jäähdytetty tunnelma, et voi tehdä paljon paremmin.

Buying Scottsdale Links Resort timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Scottsdale Links Resort before you buy

Of course, we want you to be absolutely delighted with your new holiday home. So before you make a long term investment with Scottsdale Links Resort why not try renting first? This tends to be the most popular option as it gives you the chance to visit the resort and see exactly what you are investing into. After renting you can choose to buy the timeshare or simply rent another one until you find the perfect resort to fit your needs.

Selling and resale at Scottsdale Links Resort

Travel & Leisure Group also specialise in selling timeshare and timeshare resales. We have years of experience selling Scottsdale Links Resort property. So if you have Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview and satellite television on top channels plus online advertising in efforts to sell timeshare with Scottsdale Links Resort.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia using Scottsdale Links Resort can be safe in the knowledge that they are in safe hands with monies deposited in a trust account administered by FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.