Kuva yrityksestä San Luis Bay Inn
Kuva yrityksestä San Luis Bay Inn
Kuva yrityksestä San Luis Bay Inn
Kuva yrityksestä San Luis Bay Inn
Kuva yrityksestä San Luis Bay Inn

Osoite: 3254 Avila Beach Drive, Avilan uimaranta, 93424,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sanluisbayinn.com

Kiinnostaako San Luis Bay Innin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


A osa-aikaisen Kaliforniassa on hyvä idea riippumatta siitä, minkä kauden aiot vierailla eniten. Suotuisat lämpötilat ympäri vuoden, Avila Beach ei näe sinua väärässä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat että Diamond Resorts San Luis Bay Inn sijaitsee niin fantastinen locale, jossa on paljon nähtävää ja tehdä keinona ja sen ympäristössä. Erityisen hieno ryhmäsi pienimmillekin jäsenille, tarjolla on paljon nuorille. Kun lapsi-allas täydentää aikuista, lapset voivat roisketa ja pelata sydämensä sisältöön.

Sillä kun sää on liian hyvä pysyä sisustuksessa, grillit ovat asiakkaan käytettävissä. On myös pelejä, kuten uima-allas, ping-pong ja ilmakiekko - fantastinen kulkeutuminen niille, jotka eivät halua viettää päivänsa lounging ympärillä. Diamond Resorts -hotellin San Luis Bay Inn -hotellissa on tarjolla jotain, joka pitää hauskaa jopa hämmästyttävän hengessä, jossa on tennis- ja koripallokentät, vesipuistot ja jopa vetoketjut läheisyydessä. Lomakeskus voi myös auttaa järjestämään retkiä ja kulttuurikokemusta viihtyville. On niin paljon tekemistä, että olette iloinen, että on mahdollista käydä vuosittain.

San Luis Bay Innin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa San Luis Bay Inn ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen San Luis Bay Inniin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti San Luis Bay Innissä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus San Luis Bay Inn -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia San Luis Bay Innin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia San Luis Bay Innin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.