Kuva yrityksestä Riviera Shores Resort
Kuva yrityksestä Riviera Shores Resort
Kuva yrityksestä Riviera Shores Resort
Kuva yrityksestä Riviera Shores Resort
Kuva yrityksestä Riviera Shores Resort
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Riviera Shores Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Capistrano Beach on kuuluisa Orange County Kaliforniassa. Tällainen runollinen nimi on vain kohtuullista odottaa hienoja asioita Diamond Resorts Riviera Shores Resortilta ja onneksi lomakeskus täyttää odotukset. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät ovat erityisen kiinnostuneita siitä, että uima-altaat, jotka aikuiset ja lapset voivat hyödyntää sekä kaksi, että myös kaksi porealtaat, ovat ihanteellinen rentouttava ja helpottaa väsyneitä lihaksia.

A osa-aikaisen Kaliforniassa on aina hyvä idea, kun valtio tunnetaan kauneudestaan. On mahdollista viettää elämäsi täällä ja silti en koskaan näe kaikkea. Surfassa aallot rannalla, vuoret ja vaellus, ostos ja kulttuuri, aikaosuudet täällä aina näkevät sinut oikein.

Diamond Resortsissa Riviera Shores Resortissa on täysin varustetut keittiöt; täydellinen kun haluat viettää aikaa vain rentoutua lähimpään ja rakkaan kodinomaiseen ympäristöön. Hotellissa on myös pelihuone ja pöytätennispöytä, joilla pidetään pienokaiset, sekä polkupyörät, jotka ovat helposti saatavilla nähtävyyksissä. Niin paljon tarjottavaa pitää kaikki viihdyttivät, koko perhe haluaa palata takaisin mahdollisimman pian.

Riviera Shores Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Riviera Shores Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Riviera Shores Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Riviera Shores Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Riviera Shores Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Riviera Shores Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Riviera Shores Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.