Kuva yrityksestä Diamond Resorts Greensprings Plantation
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Greensprings Plantation
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Greensprings Plantation
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Greensprings Plantation
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Greensprings Plantation

Osoite: 3500 Ludwell Parkway, Williamsburg, VA, 23188, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Diamond Resorts Greensprings Plantation -sivustolla? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Jossa maailma osa-aikaisen Juhlapyhät ovat ominaisia ​​moderni ja uusi, Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort erottuu ottamalla sinut takaisin 18th vuosisadan Amerikassa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat innoissaan ajaton charmia ja siirtomaa henki tämän majoituksen Williamsburg, Virginia. Historia on täynnä, valloittaa vallankumouksellinen aikakausi ja viihdyttää historiallisia uudistuksia ja maamerkkejä, siirtomaa-istutuksia ja alkuperäisamerikkalaisia ​​pyhäinjäännöksiä.

Yleinen ilmapiiri on rento, erittäin kodikas ja vaatimaton. Tämä siirretään Diamond Resorts Greensprings Vacation Resortin kahdelle ja neljän makuuhuoneen majoitukselle. Jokainen on kodikas, jossa on erillinen takka, patio ja puutarha-amme. Muita mukavuuksia ovat ilmastointi, täydellinen keittiö, televisio ja täydellinen kylpyhuone, jossa on höyrysuihku ja hiustenkuivaaja.

Lisäksi hotellissa on sisä- ja ulkouima-altaat, joissa on porealtaat ja allasbaari sekä kuntosali, sauna, piknik-alue ja leikkipaikka sekä valaistut tenniskentät. Vapaa-aika on taattu erityisesti Jack Nicklaus -tuotetun golfkentän vieressä. Hiljainen kuljeskella kaupungin mukulakivikatuja paljastaa myös muita huvipuistoja, kuten museoita, kalastusta, ostosmahdollisuuksia, urheilua, ravintoloita ja salongeita. Voit varmasti nauttia lupaavasta ja ainutlaatuisesta lomasta joka vuosi.

Diamond Resorts Greenspringsin istutustilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenallas, kuntosali, leikkipaikka, sauna, uima-allas (sisätiloissa / ulkona), tennis (varusteet), poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(50.0 mailia), Kuntokeskus (3.0) (3.0 mailia), ostoskeskus (2.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Newport News / Williamsburg - (32 mailia - 51 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Diamond Resorts Greensprings Plantationin osto-oikeuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resorts Greensprings Plantation ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Diamond Resorts Greensprings Plantaation kanssa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resorts Greensprings Plantation -sivustolla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Greensprings Plantation -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Diamond Resorts Greensprings Plantation kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts Greensprings Plantation -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.