Diamond Resorts European Collection -pisteitä
Diamond Resorts European Collection -pisteitä
Diamond Resorts European Collection -pisteitä
Diamond Resorts European Collection -pisteitä
Diamond Resorts European Collection -pisteitä
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Diamond Resorts European Collection -pisteissä


Italialaista hienoa ruokaa, espanjalaisia ​​auringonlaskuja, ranskalaisia ​​maaseutuja ja itävaltalaista hiihtoa - kaikki nämä ovat pohjimmiltaan eurooppalaisia ​​kokemuksia, jotka eivät kaikki ihmisillä olisi niin onnekas kokemaan yhtä elämää. Diamond Resorts European Collection -pisteillä voit kuitenkin kokea tarkalleen sitä ja paljon muutakin.

Valtuutettuna jälleenmyyjänä Diamond Resorts European Collection -pisteitä, Travel & Leisure Group tarjoaa mahdollisuuden päästä Diamond Resorts Internationalin luksuskeskusten valikoimaan jälleenmyyntihinnoin. DRI: n jäsenet ovat todella hemmoteltu valinnanvaraisesti, koska yhdellä maailman suurimmista ravintola-alan yrityksistä on laaja valikoima maita ympäri maailmaa.

Maailmanlaajuisena vieraanvaraisuus- ja loma-omistusyhtiönä, Diamond Resorts uskovat, että he ovat sitoutuneet tarjoamaan vierailleensa elämää. DRI tarjoaa lomakohteita useissa eri paikoissa, kuten rantalomakohteissa Espanja, alppien lomakohteita Itävallassa ja golfkenttiä Portugalissa. Löydät itsesi jarruttaen Pariisin taikuuteen uudestaan ​​herättävän lapsen tunteen ihme, tai kokea henkeäsalpaavia tulivuoren rannat Teneriffalla. Sijaintimahdollisuudet ovat lähes loputon.

Lisäksi Diamond Resorts International tarjoaa monenlaisia ​​aktiviteetteja lomakohteissaan retkeilyyn ja pyöräilyyn, ratsastukseen, sukellukseen ja paljon muuta, mikä auttaa sinua hyödyntämään lomakohteen sijaintia aina, kun haluat käydä. Diamond Resorts tarjoaa myös mahdollisuuden saada VIP pääsy Erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten viinifestivaaleja, korkean profiilin urheilutapahtumia ja helikopteriretkiä. Diamond Resort -pisteet Jäsenet tarjoavat myös jäsenille joustavia tarkistuspäivämääriä, kykyä lainata ja tallentaa pisteitä sekä mahdollisuuden lyhyt taukoja, jos haluat tehdä niin.

Ostamalla aikaosuuden jälleenmyyntiyhtiötä, Matkailu ja vapaa-aika voi tarjota mahdollisuuden liittyä Interval Internationalin jäseneksi. Interval International tarjoaa loma-asuntojen omistajille suunnattuja jäsenohjelmia ja tarjoaa lisäarvopalveluja maailmanlaajuisesti, mukaan lukien pääsy 2,500-lomakohteisiin ympäri maailmaa lomapalveluidensa kautta ja matka-alennusten kautta. Lisätietoja on osoitteessa Vaihtoyritykset sivu.

Osta Diamond Resorts European Collection -pisteitä aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Diamond Resorts European Collection -pisteitä ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resorts European Collection -pisteisiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resorts European Collection -pisteissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts European Collection Points -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuden Diamond Resorts European Collection -pisteillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts European Collection -pisteiden käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.