Photo of Boardwalk Resort and Villas
Photo of Boardwalk Resort and Villas
Photo of Boardwalk Resort and Villas
Photo of Boardwalk Resort and Villas
Photo of Boardwalk Resort and Villas

Osoite: 1601 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513422,
Lisätietoja: 01787 881111

Interested in properties for sale and rent at Boardwalk Resort and Villas? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


USA on loistava lomakohde, sillä siellä on vain niin paljon erilaisia ​​koko maassa. Aavikosta trooppisiin rantoihin vuorille ja hiihtoon on helppo nähdä, miksi monet amerikkalaiset eivät koskaan jätä näitä rantoja. Virginia on yksi vanhimmista valtioista, koska se oli yksi ensimmäisistä pesäkkeistä. Tämä tarkoittaa, että paitsi kauniita maisemia on olemassa, mutta on myös runsaasti historiaa tutkittava.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas -hotellin tarjoamia palveluja. On lämmitetty sisäallas oceanfront-allas, täydellinen tapa viettää päivä, jolloin se voi olla hieman lumimyrsky ulkopuolella. Näkemykset lomakohteesta ovat upeat, sillä ne sijaitsevat Atlantin rannikolla. osa-aikaisen täällä ei koskaan mene tyyliltään, sillä ranta on muuttumaton ja upea, todella kaunis hiekka, josta haaveilet aaltoja. Virginia Beachissä on myös akvaario, joka on hyvä tutustua lasten kanssa ennen kuin lähdet kulkemaan vaellusreitillä pitkin.

Jokaisessa Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas -hotellin huoneissa ja sviiteissä on parveke, josta voit katsella alueita, sekä kaikki modernit mukavuudet, kuten televisio, DVD-soitin ja keittiöt, jotta voit tehdä kevyitä aterioita. Niin monia erinomaisia ​​ravintoloita nurkan takana, emme syytä sinua syyttämään sinua!

Buying Boardwalk Resort and Villas timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Boardwalk Resort and Villas before you buy

Of course, we want you to be absolutely delighted with your new holiday home. So before you make a long term investment with Boardwalk Resort and Villas why not try renting first? This tends to be the most popular option as it gives you the chance to visit the resort and see exactly what you are investing into. After renting you can choose to buy the timeshare or simply rent another one until you find the perfect resort to fit your needs.

Selling and resale at Boardwalk Resort and Villas

Travel & Leisure Group also specialise in selling timeshare and timeshare resales. We have years of experience selling Boardwalk Resort and Villas property. So if you have Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview and satellite television on top channels plus online advertising in efforts to sell timeshare with Boardwalk Resort and Villas.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia using Boardwalk Resort and Villas can be safe in the knowledge that they are in safe hands with monies deposited in a trust account administered by FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.