Photo of Beachwoods Resort
Photo of Beachwoods Resort
Photo of Beachwoods Resort
Photo of Beachwoods Resort
Photo of Beachwoods Resort
Lisätietoja: 01787 881111

Interested in properties for sale and rent at Beachwoods Resort? Call our sales team now on 0800 071 4674 or +44 (0)1787 881111.


Poikkeuksellinen osa-aikaisen loma ei ole harvinaisin elämys, mutta sen nauttiminen luonnon keskellä, kaikenlaisen kauneuden ympäröimänä, on Diamond Resorts Beachwoods Resortille ainutlaatuista. Kohde enemmän kuin hemmottelee vieraita. Se on kuin kaivaa esiin aarreaitta ja olisi rikas koko elämän ajan. Rönsyilevä lomakeskus sijaitsee Outer Banks of Kitty Hawkissa Pohjois-Carolinassa. Se sijaitsee keskellä 100 hehtaarin metsää ja on 700 hehtaarin luonnonsuojelualueen vieressä. Atlantic ja Albemarle Sound ovat myös lähellä.

Oli vuodenaika mikä tahansa, täällä on paljon rakkautta. Luontopolut ja ulkoilumahdollisuudet eivät lopu koskaan. Siellä on myös järvi ja piknikalue. Perheet pitävät erityisesti vesipuistosta ja leikkipaikasta, jossa on lämmitetyt sisä- ja ulkoaltaat, porealtaat, kahluuallas ja vesiliukumäki. Ruoaksi, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät neuvovat vierailemaan läheisissä ravintoloissa, koska Diamond Resorts Beachwood Resortin oma välipalabaari on kausiluonteinen. Samaan aikaan majoituksesi ilahduttaa. Jokainen nukkuu neljä, ja niissä on king- tai queen-size-vuode, patio, vuodesohva, teen- ja kahvinkeitin, kaapeli-tv, osittainen keittiö ja täydellinen kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Saatavilla on myös ilmainen Wi-Fi.

Buying Beachwoods Resort timeshare

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Beachwoods Resort before you buy

Of course, we want you to be absolutely delighted with your new holiday home. So before you make a long term investment with Beachwoods Resort why not try renting first? This tends to be the most popular option as it gives you the chance to visit the resort and see exactly what you are investing into. After renting you can choose to buy the timeshare or simply rent another one until you find the perfect resort to fit your needs.

Selling and resale at Beachwoods Resort

Travel & Leisure Group also specialise in selling timeshare and timeshare resales. We have years of experience selling Beachwoods Resort property. So if you have Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview and satellite television on top channels plus online advertising in efforts to sell timeshare with Beachwoods Resort.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia using Beachwoods Resort can be safe in the knowledge that they are in safe hands with monies deposited in a trust account administered by FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.