Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta

Osoite: Avda. Garcia Lorca, nro 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, vaihe II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club at Pueblo Quinta myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Uusin lomaomistustuote varmasti kannustaa perinteitä! Murtolukuomistus on uusi tapa omistaa loma -aikaa (osa-aikaisen). Jokainen omistus on osoitettu tietylle huoneistolle omistetussa lomakeskuksessa, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murtopisteitä, joita voit käyttää missä tahansa yrityksen salkussa. Jokaisen saman lomakohteen sijasta kokeile kaikkia löytääksesi suosikkisi. Tällainen joustavuus oli ennen tuntematonta, ellei sitä käytetä vaihto-yhtiöitä. Kun vuokrasopimus päättyy, kiinteistö myydään ja olet niiden joukossa, jotka saavat leikata. Omistaminen Diamond Resortsin kanssa tarkoittaa, että murto -osasi voidaan käyttää missä tahansa vaikuttavan salkun lomakohteessa.

Tutustu eri kohteisiin ja maihin, ylellisyyteen Diamond Resorts ympäri maailmaa ja muista, että seuraavana vuonna voit vain valita eri aikaosuuksien osittaisen lomakohteen eri maassa. Travel and Leisure Group suosittelee lämpimän loma -ajan muistojen ja erinomaisen vastineen rahalle saamista, ja harkitsee lämpimän omistajuuden harkitsemista Diamond Resortsin kanssa.

Soita Travel & Leisure Groupille saadaksesi lisätietoja tästä upeasta aikaosuuksien vaihtoehdosta, joka on nyt saatavilla jälleenmyyntimarkkinoilla, "murto -osalla lomakeskuksen alkuperäisestä hinnasta".

Diamond Resorts Murtoluku Royal Oasis Club Pueblo Quinta Costa del Solissa, Espanjassa on saumaton sekoitus vanhoja ja uusia. Perinteinen pueblo-tyylinen arkkitehtuuri vie sinut takaisin ajoissa, kun modernit mukavuudet ja tapaamiset takaavat miellyttävimmän lomasi.

Yhden ja kahden makuuhuoneen yksiköt ovat kauniisti kalustettuja, ja ne tarjoavat mukavan mukavuuden Osakeomistus vieraita. Jokaisessa huoneessa on parivuode tai parivuode, lämmitys ja ilmastointi, täydellinen keittiö, oleskelualue vuodesohvalla, taulu-tv satelliittikanavilla, DVD-soitin ja iPod-telakka sekä hyvin varustettu kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Päivitetyissä huoneissa on lämmitetty pyyheteline, jossa on parveke ja patio, joka sopii täydellisesti auringonlaskuun.

Lisäksi Diamond Resorts Fractionalissa on paljon tekemistä Royal Oasis Clubissa Pueblo Quintassä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat virkistävää uppoaa ihastuttavassa ulkouima-altaassa, jossa on vehreät puutarhanäkymät Välimerelle. Aktiivinen tennistä, golfia tai vaellusta koskeva peli olisi yhtä ihanaa. Voit rentoutua kuntosalilla, saunalla ja kylpyläkompleksilla, ruokailla ravintolassa, baarissa ja lounge-tilassa, jossa voi nauttia takeaway-palvelusta tai seurustella klubitalossa. Internet-yhteys on käytettävissä kaikkialla. Ei ole pulaa mukavuuksista iso pakopaikka.

Ostaminen Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Oasis Club Pueblo Quinta -myyjillä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Diamond Resortsin myyminen ja jälleenmyynti Murtolukuomistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Clubin myymisestä Pueblo Quinta -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Oasis Club Pueblo Quinta.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin murtoluvun käyttäminen Royal Oasis Club Pueblo Quinta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.