Valokuva Club La Riviera
Valokuva Club La Riviera
Valokuva Club La Riviera
Valokuva Club La Riviera
Valokuva Club La Riviera

Osoite: Urbanizacion Riviera del Sol, Calle Saturn, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crownresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Crown Resortsissa Club La Rivieraissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Club La Riviera on osa Crown Resortsin salkkua osa-aikaisen loma-asunto ja se on heidän viihtyisä tarjous Espanjassa, jossa on vain kaksikymmentäkaksi huollettuja huoneistoja. Vierailu suosittuun Costa del Soliin säilyttäen kuitenkin yksinoikeuden, on erinomainen tapa varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen loma. Tämä lomakeskus tarjoaa viihtyisän ulkouima-altaan ja ilmaisen bussikuljetuksen rannalle, vain muutaman minuutin päässä. Ota aikaa liota auringossa, jäähtyä virkistävillä vesipisaroilla, kun se saa hieman liian höyryä ja siemailla jotain herkullista.

Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät rakastavat mahdollisuutta ottaa rantalle piknik, joka on mahdollinen täysin varustellun keittiön jokaisessa huoneistossa, mutta on myös runsaasti valintoja herkullisen paikallisen hintaa varten. Hemmottele tortillaa tai mahdollisesti muutama paella, jotta saat todella kaiken irti matkasta Espanjan auringonpaiste rannikolle. Club La Riviera on erittäin suositeltavaa lomailijoille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ajasta ihmisillä, joita he rakastavat syrjäisemmässä lomakohteessa, jotta keskittyminen voi jatkua yksinkertaisen tauon takia tavanomaisesta hälinästä.

Club La Riviera Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Kasino (12.0 mailia), Lastenhoito (2.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa 3.0 mailia), Pesula (1.0 mailia), Live-viihde (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Leikkikenttä (2.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Sauna (Läheiset) Tennis (lähellä), Vesihiihto (3.0 mailia), Poreallas (lähellä), Surffaus (3.0),
Lentokenttä
Malaga - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Ostaa Club La Riviera aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club La Riviera ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Riviera: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Club La Rivierassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Riviera -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club La Rivieralla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Riviera voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.