Kuva Crown Point Condominiums
Kuva Crown Point Condominiums
Kuva Crown Point Condominiums
Kuva Crown Point Condominiums
Kuva Crown Point Condominiums

Osoite: 220 Crown Drive, PL 7159
Ruidoso, NM, 88355, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crownpointcondos.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Crown Point Condominiums? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Crown Point Condominiums kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Crown Point Condominiums Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Pesula, Racquetball, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (10.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (40.0 mailia), Kampaamo ((23.0 mailia), Kasino (5.0 mailia), Hiihto (3.0 mailia), ravintola (1.0 mailia), ostoskeskus (4.0 mailia), ravintola (3.0 mailia), terveyskeskus (3.0 mailia), ratsastus (7.0 mailia) , Hiihtokoulu (2.0 mailia),
Lentokenttä
El Paso, TX - (145 mailia - 233 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Crown Point Condominiumsissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Crown Point Condominiums, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Crown Point Condominiums ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Crown Point Condominiumsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Crown Point Condominiumsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Crown Point Condominiums -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Crown Point Condominiums -yhtiöiden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Crown Point Condominiums voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.