Kuva Coconut Bay Resort
Kuva Coconut Bay Resort
Kuva Coconut Bay Resort
Kuva Coconut Bay Resort
Kuva Coconut Bay Resort

Osoite: 919 North Birch Road, Fort Lauderdale, 333043317,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.coconutbay.org

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Coconut Bay Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Fort Lauderdale tarjoaa Floridan parhaimman mahdollisuuden: lämpöä, rantoja ja viihdettä ovat kuin missään muualla maailmassa, ja kaikki ovat elementtejä, jotka todella tekevät Coconut Bay Resortista erottuvan joukosta. A osa-aikaisen olet iloinen vierailla uudelleen, älä katso enää kuin USA: n auringonvalon tila, jossa appelsiinit ovat mehukkaita ja herkullisia ja aurinko pitää kaikki rentoja ja onnellisia. Tämän ainutlaatuisen tarjouksen keskellä kaupunkia voit olla varma ystäväsi muiden matkustajien tai vieraanvaraisten paikallisten kanssa, jotka rakastavat, kun ihmiset käyvät pienessä taivaansa osassa.

Matkailu ja vapaa-aika aikaosuus välittäjät tietävät, että niin paljon tarjolla et välttämättä halua viettää paljon aikaa asunnossa, mutta Coconut Bay Resort tarjoaa ihastuttavan kodin poissa kotoa, että vain voisi houkutella sinua. Jokainen ilmastoitu yksikkö on erinomainen paeta lomalle lämpöä, tai siellä on myös ulkouima-allas, jonka avulla voit nauttia virkistävän pulahtaa ja jäähdytys uida ympäri vuoden. Tällaisen vieraanvarainen kotiympäristö ei syytä sinua, jos annat elämän hidastuvan rentouttavaan hitaaseen tilaan, juuri sitä, mitä ansaitset lomalla.

Ostaminen Coconut Bay Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Coconut Bay Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Coconut Bay Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Coconut Bay Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Coconut Bay Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Coconut Bay Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Coconut Bay Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.