Kuva Club Thara Thara Patong Beach Resortissa
Kuva Club Thara Thara Patong Beach Resortissa
Kuva Club Thara Thara Patong Beach Resortissa
Kuva Club Thara Thara Patong Beach Resortissa
Kuva Club Thara Thara Patong Beach Resortissa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tharapatong.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrasi Club Thara -hotellissa Thara Patong Beach Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Thara Thara Patong Beach Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Thara Thara Patong Beach Resortin palveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / minikeittiö), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lemmikkieläimet sallittu, Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenhoitopalvelu, Kuntosali, Pesula, Hissi, Ravintola, Sauna, Ostoskeskus, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Hiihto (lähistöllä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Phuket International - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Thara Patong Beach Resort -hotellin kotikaupungista Club Tharasta

Kun ostat aikaosuudet Thara Patong Beach Resortissa sijaitsevissa Thara-huoneissa, sinulla on taattu vuosittainen pako. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Thara Thara Patong Beach Resortissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Tharan Thaaran kanssa Thara Patong Beach Resortissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Thara Patong Beach Resortissa Club Tharassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Tharan myymisestä Thara Patong Beach Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaisuutta Tharan Patong Beach Resortin kanssa Club Tharalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Thara Patong Beach Resortin Club Tharan avulla voi olla turvaton tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.