Valokuva Club Tarahal
Valokuva Club Tarahal
Valokuva Club Tarahal
Valokuva Club Tarahal
Valokuva Club Tarahal

Osoite: Club Tarahal (# 2063), Calle Acevino 49, Urbanización la Paz, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Kanariansaaret 38400
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nexusleisure.com

Napsauta tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Club Tarahalissa


Tenerife on erinomainen paikka aurinkoa, hiekkaa ja surffaa, mutta siellä on paljon muutakin. Puerto de la Cruzin matkustajat lakaistaan ​​alueen kauneuden kautta. Rannat riviä rannikolla ja tulivuoret istuvat horisontissa, maiseman virkistävä muutos omasta vihreästä maastomme.

Club Tarahalilla on onneksi uima-altaalla pulahtaa pölyisen päivän päätyttyä. Paikallisalueella on paljon nähtävää, kuten Puerto de la Cruzin arkeologinen museo, Loro Parque ja kasvitieteellinen puutarha. Kanssa osa-aikaisen Tässä lomakohteessa et koskaan jumissa jotain nautittavaa viettää aikaa.

Kaikki huoneistot ovat yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoja, ja niistä on näkymät joko merelle tai vuorille parvekkeelta tai terassilta. Keittiöt ovat täysin varusteltuja, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti nauttia luovasta puolestasi, jos et halua toista illallista, vaikka herkullisella espanjalaisella hinnalla aivan kotiovellesi, annat anteeksi syödä joka aterian. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat Club Tarahalia sen tilalle aivan rannikolla ja sen läheisyydessä kaikenikäisille sopivia hauskoja aktiviteetteja.

Club Tarahalin tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Kasino (lähistöllä), Harjoitteluvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (6.0) , Snackbaari (lähietäisyydet), Squash (Läheiset), Tennis (Läheiset),
Lentokenttä
Reina Sofia - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, tiistai

Ostaminen Club Tarahal aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Tarahal ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Tarahalin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Club Tarahalissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Tarahal -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Tarahalin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Tarahalin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.