Valokuva Club Serenia
Valokuva Club Serenia
Valokuva Club Serenia
Valokuva Club Serenia
Valokuva Club Serenia

Osoite: Blathy Otto Utca 31, Siofok, UNKARI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Serenia? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Serenia kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Serenia Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
(Sisätiloissa / ulkona), kuntosali, pelihuone, pesula, elävää viihdettä, ravintola, sauna, uima-allas (sisätiloissa / ulkona), tennis, poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Casino (25.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0) , Surffaus tuulelta (Läheiset),
Lentokenttä
Budapest Ferihegy - (80 mailia - 128 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Serenia

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Serenia, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Serenia ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Serenian kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään uudelleen Club Serenia

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Serenian kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Serenian kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Serenian käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.