Valokuva: Club Salina Wharf
Valokuva: Club Salina Wharf
Valokuva: Club Salina Wharf
Valokuva: Club Salina Wharf
Valokuva: Club Salina Wharf

Osoite: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Kiinnostaako Club Salina Wharfissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Jotta ylellinen loma, harkitse osa-aikaisen klo Club Salina Wharf Qawra, Malta. Riippumatta siitä, etsitkö rauhallista pakoa auringossa tai paljon hauskaa ja etsimistä, tämä lomakeskus voi vastata kaikkiin odotuksiin. Lomakeskus on vain kahden minuutin kävelymatkan päässä Välimeren hämärästä sinisestä ja siihen liittyvistä vesiurheilumahdollisuuksista, kuten sukelluskoulusta. Qawra on vilkas ja elinvoimainen alue, jossa on tyylikäs merenranta, ja lähellä Bugibba on entistä elävämpi - Bugibba-aukio on loistava paikka elää iltaisin elävää musiikkia ja kadunviettoa varten - runsaasti ravintoloita, baareja, elokuvateattereita, ja lasten toimintaa.

Liikkuminen on helppoa ja edullista käyttämällä paikallisia ilmastoituja busseja, ja saarella on runsaasti historiaa ja perintöä tutkia. Hotellissa on sisä- ja ulkouima-altaat, joissa on viihde baarissa, kauniit puutarhat, lasten leikkipaikka, sauna ja poreallas sekä ruokakauppa. Tilavassa ja ilmastoidussa huoneistossa on todennäköisesti parveke puutarhaan päin, joten voit ruokailla ulkosalla upealla näköalalla. Rentoutumiseen osa-aikaisen jossa on runsaasti mahdollisuutta nähdä ja tehdä, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee Club Salina Wharfin harkitsemista.

Club Salina Wharf -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Pelihuone, Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisä- / ulkotiloissa), Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Golf (7.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Sukellus Pinta-ala (lähistöllä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Malta International - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina, tiistaina

Club Salina Wharfin aikaosuuksien ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Salina Wharf ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Club Salina Wharfin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Salina Wharfissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Salina Wharfin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Club Salina Wharfin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Salina Wharfin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille, jonka hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.