Kuva Club Regina Puerto Vallarta Westinissa
Kuva Club Regina Puerto Vallarta Westinissa
Kuva Club Regina Puerto Vallarta Westinissa
Kuva Club Regina Puerto Vallarta Westinissa
Kuva Club Regina Puerto Vallarta Westinissa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubregina.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Regina Puerto Vallarta Westinissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Regina Puerto Vallarta Westinissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Regina Puerto Vallarta Westin-palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Päivittäistavarakauppa, Vammaiset, Kuntoklubi, Pesula, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, , Tennis, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (lähistöllä), Golf (lähellä), Ostoskeskus (lähietäisyydessä),
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotoa kokemuksesta Club Regina Puerto Vallarta Westinissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Regina Puerto Vallarta Westinissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club Regina Puerto Vallarta Westinissa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Regina Puerto Vallarta Westinissa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Regina Puerto Vallarta Westinissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Regina Puerto Vallartan myymisestä Westin-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Regina Puerto Vallarta Westinissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Regina Puerto Vallartaa Westinissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.