Kuva Club Regency at Regency Towers
Kuva Club Regency at Regency Towers
Kuva Club Regency at Regency Towers
Kuva Club Regency at Regency Towers
Kuva Club Regency at Regency Towers
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Club Regency at Regency Towersissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Regency Regency Towersissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Regency at Regency Towersin palveluihin

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Ranta, Kuntosali, Pelihuone, Hissi, Sauna, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (3.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (2.0 mailia), Terveysklubi (3.0 mailia) (5.0 mailia), ravintola (lähistöllä), sukellusta (30.0 mailia), ostoskeskus (lähistöllä), snackbaari (lähistöllä), tennis (lähietäisyydet), vesihiihto
Lentokenttä
Myrtle Beach International - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Regency Towersin Club Regency -hotellissa

Kun hankit aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Regency Towersissa sijaitsevassa Club Regency -hotellissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Regency Regency Towersissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Regency Towersin Club Regencyin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Regency Towersissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Regencyn myymisestä Regency Towers -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Regency Towersin Club Regency -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Regency Towersin Club Regency -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.