Kuva Club Privado Villa Piren
Kuva Club Privado Villa Piren
Kuva Club Privado Villa Piren
Kuva Club Privado Villa Piren
Kuva Club Privado Villa Piren

Osoite: Calle Piren, San Martin de los Andes, NQEN, 8370, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Privado Villa Piren? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Privado Villa Piren kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Privado Villa Piren Tilat

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi),
Lomakeskus
Pelihuone, Pesula, Snackbaari, Uima-allas (sisä- / ulkotiloissa), Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Laskettelu (7.0 mailia), Kalastus (7.0 mailia), Järvi (1.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Veneily (1.0 mailia) , Hiihtokoulu (2.0 mailia), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (1.0 mailia), Surffaus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Chapelco - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Club Privado Villa Pirenissä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Privado Villa Piren, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Privado Villa Piren ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Privado Villa Pirenin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Privado Villa Pirenissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Privado Villa Piren -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista omaisuutta Club Privado Villa Pirenin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Privado Villa Piren voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.