Valokuva Club Primavera
Valokuva Club Primavera
Valokuva Club Primavera
Valokuva Club Primavera
Valokuva Club Primavera

Osoite: Avenida Alemania 45, Playa del Ingles, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myynti- ja vuokrakohteita Club Primaverassa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Primavera kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Primavera Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraus, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia) Lähellä), Ratsastus (1.0 mailia), Live-viihde (lähietäisyydellä), Lääkärin palvelut (lähietäisyydet), Ravintola (lähistöllä), Sauna (Läheiset) Surfing (Läheiset),
Lentokenttä
Las Palmas - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kodin kokemuksesta Club Primavera

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Club Primaveran kaltaisissa kiinteistöissä, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Primavera ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Primaveran kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club Primavera

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Primaveran kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Primaveran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Primaveran käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.