Kuva Club Playa Flores
Kuva Club Playa Flores
Kuva Club Playa Flores
Kuva Club Playa Flores
Kuva Club Playa Flores

Osoite: Urbanizacion la Colina, 29620 Torremolinos, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Playa Flores? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Playa Flores kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Playa Flores Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Pelihuone, Pesula, Hissi, Lasten leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Casino (4.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia), Live-viihde (1.0), Lääkäripalvelut (Lähellä), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Malaga - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotikaupungin kotoa Club Playa Floresista

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Playa Flores, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club Playa Flores ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Playa Floresin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Playa Floresiin

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Playa Flores -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Playa Floresin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Playa Floresin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.