Kuva Club Ocean Villas II
Kuva Club Ocean Villas II
Kuva Club Ocean Villas II
Kuva Club Ocean Villas II
Kuva Club Ocean Villas II

Osoite: 105 120TH STREET, Ocean City, MD, 21842, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.defenderresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Ocean Villas II? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Ocean Villas II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Ocean Villas II Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / / Poreallas (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Racquetball, Sauna, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(7.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Terveysklubi (3.0 mailia), Ratsastus (27.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Veneily Lähistöllä), Lähellä olevat viihde (lähietäisyydet), Lääkäripalvelut (3.0 mailia), Leikkikenttä (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Laitesukellus (3.0), Ostoskeskus (lähistöllä) ), Wind Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Salisbury - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina

Nauti kodin kokemuksesta Club Ocean Villas II: sta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Ocean Villas II, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Ocean Villas II ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Ocean Villas II: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Ocean Villas II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Ocean Villas II -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Ocean Villas II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Ocean Villas II: n käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.