Kuva Club Nautiluksesta
Kuva Club Nautiluksesta
Kuva Club Nautiluksesta
Kuva Club Nautiluksesta
Kuva Club Nautiluksesta

Osoite: Calle Gramillo 7, Matagorda
Puerto del Carmen, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Club Nautiluksen myynti- ja vuokra-asuntoista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Nautilus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Nautiluksen tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (3.0 miles), Kalastus (lähistöllä), Golf (12.0 miles), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (6.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Sukeltaminen (lähistöllä) \ t ), Ostosalue (lähistöllä), squash (1.0 mailia), tennis (lähistöllä), surffaus (lähistöllä),
Lentokenttä
Arrecife - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, sunnuntai, maanantai

Nauti kotikokemuksesta Club Nautiluksessa

Kun ostat aikaosakkeita Club Nautiluksen kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Nautilus ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Club Nautiluksen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Nautiluksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Nautilus -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Club Nautiluksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Nautiluksen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.