Valokuva Club le Bristol
Valokuva Club le Bristol
Valokuva Club le Bristol
Valokuva Club le Bristol
Valokuva Club le Bristol
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club le Bristol? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


A osa-aikaisen ei ole vain kuumia juhlia ja uima-altaan juomia; se on myös loistava vaihtoehto hiihtoon ja muihin talven ihmemaa hauskaan. Club Le Bristol, joka sijaitsee viehättävällä Isola-hiihtokeskuksessa, on fantastinen vaihtoehto niille, jotka vain haluavat saada adrenaliinia pumppaamaan.

Vetoketju hiihtäjälle tai jopa lumilaudalle, nostetaan uskomaton vuoren huipulle ja huuhtelemaan sitä lähimmällä ja rakastetulla: kuka ei halua viettää aikaa tällä tavalla? Niille, jotka mieluummin elää hitaammin, tietenkin, keinona on myös lämmitetty sisäuima-allas, joka Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät vain rakastavat. Kovan päivän jälkeen rinteillä tai jopa sen sijaan tämä on erinomainen paikka rentoutua kuumalla suklaalla ja katsella upeita maisemia talvella Ranskassa.

Club Le Bristol on upea kiinteistö, jolla on mahtava maine ja jolla on helppo pääsy eräisiin Ranskan parhaisiin hiihto-olosuhteisiin, rakastamme tätä vaihtoehtona pakenemaan brittiläisen talvikauden ikävään loputtomiin sateisiin ja hyödyntää suurimman osan jokaisesta vuoden kuukausi.

Club le Bristol Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Hissi /,
Lähellä olevat palvelut
Lasten leikkipaikka (lähellä), Laskettelu (lähistöllä), Harjoitteluvälineet (9.0 mailia), Pelihuone (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset) 4.0 mailia), pesulapalvelut (lähietäisyydellä), elävä viihde (lähietäisyydet), lääketieteelliset laitteet (lähietäisyydellä), leikkikenttä (lähietäisyydellä), ravintola (lähistöllä), sauna (9.0) Allas (etäisyys), Puhelin (lähietäisyydet), Tennis (lähellä), Poreallas (9.0 mailia), Squash (9.0 miles)
Lentokenttä
Nizza - (56 mailia - 90 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Club le Bristol aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club le Bristol ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club le Bristolin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club le Bristolissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club le Bristolin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Club le Bristolin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club le Bristolia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.