Kuva yrityksestä Club Land
Kuva yrityksestä Club Land
Kuva yrityksestä Club Land
Kuva yrityksestä Club Land
Kuva yrityksestä Club Land
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Club Land Or Land tai International Resort? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Land kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Land Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenhoito, Liikuntavälineet, Pesula, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas (käytettävissä olevia varusteita),
Lähellä olevat palvelut
Rannat (lähistöllä), veneily (1.0 mailia), kasino (lähistöllä), konferenssitilat (lähistöllä), kalastus (lähistöllä), golf (lähistöllä), ruokakauppa (lähistöllä), ratsastus (1.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia) ), Sukellus (lähistöllä), Ostosalue (lähellä), Tennis (lähistöllä), Vesihiihto (lähistöllä),
Lentokenttä
Nassau International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Club Landissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Club Land, sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Land ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Club Landin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Landilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Land -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club Landin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Land -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.