Kuva Club Calidasta La Mangassa
Kuva Club Calidasta La Mangassa
Kuva Club Calidasta La Mangassa
Kuva Club Calidasta La Mangassa
Kuva Club Calidasta La Mangassa

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Calidassa La Mangassa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Calida La Mangassa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Calida La Manga -tilassa

Yksikkötyöt
Beach Pesula
Lomakeskus
Keittiö (kaikki yksiköt, täynnä) mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lähellä olevat palvelut
Vesihiihto (lähistöllä) Purjelautailu (lähistöllä) Laitesukellus (3.0 km) Kalastus (lähistöllä) Golf (6.0 km) Puhelin (lähistöllä) Ruokakauppa (lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu (lähellä) Ravintola (lähistöllä) Snackbaari (lähistöllä) Ostokset (lähistöllä)
Lentokenttä
San Javier - 10.0 mailia / 16.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Calidassa La Mangassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Calidassa La Mangassa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Calida La Mangalla ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club Calidan kanssa La Mangaan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club Calidassa La Mangassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Calidan myymisestä La Manga -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikamateriaalia Club Calidalla La Mangassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Calidan käyttäminen La Mangassa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.